Filip Hrgović itekako trza na Alena Babića, budite sigurni da ide u krevet i diže se s njim”, bacio je Leonard Pijetraj iskru između Filipa Hrgovića i Alena Babića, koje je nekad zajedno trenirao u svom klubu.

Hrgović se nakon razlaza s Pijetrajem raspravlja na sudu oko ugovora i provizije, a o njegovoj profesionalnoj karijeri brine promotorska kuća Team Sauerland. Babić je u godinu dana također ušao brzopoteznim putem u profi boks i nanizao pet pobjeda. Iza Hrgovića je 11 pobjeda u 11 mečeva, ali Babić kaže da je njegova spika fejk i da bilda statistiku na nebitnim borcima.

Babić se brzo probiou Engleskoj gdje su prigrlili način na koji od boksa i priče o njemu radi spektakl, dok ga u Hrvatskoj većinom znaju po komentarima u kojima opisuje Hrgovića.

Želi da se međusobno bore i stalno ga izaziva, a o njihovom odnosu i posljednjem susretu kada su se umalo potukli Babić je govorio prije nekoliko dana u Indexovom studiju.

Kazao je da ga Hrgović mora poštovati jer mu je iz noćne smjene u klubovima dolazio na sparing i zaključio da njegov kolega nije naročito inteligentan.

“Njegovu priču grade drugi, drugi govore umjesto njega. Ja mu ne vjerujem kad kaže da vjeruje kako će biti svjetski prvak. On je fejk lik, nije iskusio ulicu, on ne može govoriti u svoje ime jer je on projekt”, smatra Babić.Večeras je s Kube stigao odgovor Hrgovića. Nova runda nabacivanja.

“Babić je smiješan u ringu i izvan njega. Za njega bi naš meč vjerojatno bio prekid karijere, mogao bih mu završiti karijeru. Nokautirao bih ga u par rundi”, rekao je Hrgović koji se priprema za meč s Rydelom Bookerom, nekadašnjim sparing partnerom koji je nedavno izašao iz zatvora i vraća se u život s 40 godina na leđima.

“I tu očekujem nokaut. Dobar je tehničar, dobro se poznajemo, ali nije u najboljim godinama i vjerujem da kako borba bude odmicala, neće izdržati moje udarce. Želim ga nokautirati i poslati poruku teškaškom vrhu”, kaže Hrgović prije meča za RTL.

Protiv Bookera se bori na Floridi 7. studenog.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime