HDZ-ovci se zabavljali na Brdima uz Matu Bulića i Alena Nižetića

"Iskoristimo ova 24 sata, neka se mobiteli užare i neka u nedjelju slavimo kao danas ovdje"

Završno druženje s biračima splitski HDZ je održao na Brdima. Osim kandidata za gradonačelnika Andre Krstulovića Opare druženju s biračima prisustvovali su i ostali kandidati s liste za Gradsko vijeće. Okupljene su zabavljali Mate Bulić i Alen Nižetić na ispunjenom malonogometnom igralištu kod osnovne škole na Brdima.
Zabavu je otvorio Alen Nižetić uz pjesmu “Kakva će to biti noć”, a nakon otpjevane pjesme “Dalmacijo” okupljenima se prvo obratio Petar Škorić.
–  Imamo najjačeg kandidata za gradonačelnika i nitko se ne može s njim mjeriti, imamo vlast u Županiji i u državi, a to je važno za razvoj. Na Brdima smo krenuli u kampanju, na Brdima je i završavamo. Iskoristimo ova 24 sata, neka se mobiteli užare i neka u nedjelju slavimo kao danas ovdje. – kazao je Škorić.
Poslije Škorića mikrofon je uzeo Ivan Gudelj, bivši igrač Hajduka, koji je rekao da je ponosan što se nalazi na listi HDZ-a. Okupljene je pozdravio i Andro Krstulović Opara.
– Pitali su me nedavno čija su Brda? Odgovorio sam im splitska i hrvatska. Pa, čija drugo bi bila? Večeras guštajte, veselite se i u nedjelju izađite na izbore. – rekao je Krstulović Opara.
Posjetitelji su uživali uz taktove Bulićevih hitova, koji je u jednom trenutku spustio se među posjetitelje i slikao se s Oparom. Na zabavi HDZ-a nije nedostajalo ni hrane ni pića, koja će potrajati do dugo u noć. Ovo je bilo završno druženje s građanima prije izbora, a iz tabora HDZ-a samouvjereno najavljuju pobjedu

 


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0