Hajduk II pobjedom i preuzimanjem pehara prvaka 3. HNL-jug zaključio sezonu

Druga momčad Bijelih je pobjedom nad Jadranom LP zaključila sezonu u 3. HNL-jug

Druga momčad Hajduka danas je podizanjem pehara prvaka 3. HNL-jug zaključila sezonu. Na glavnom poljudskom travnjaku Bijeli su odigrali utakmicu s Jadranom LP i pobijedili rezultatom 4:1, , a nakon utakmice su preuzeli pehare i medalje za osvojenu titulu prvaka.


[fb_pe url=”https://www.facebook.com/dalmacijadanas/videos/311970512557558/” bottom=”30″]

Hajduk do vodstva dolazi u 21. minuti golom Teklića, koji udarcem sa 20-ak metara para mrežu vratara Ljubičića. Drugi gol za Hajduk postiže Jandrek iz penala u 44. minuti, dok do 3:0 Bijeli dolaze golom Jurića u 49. minuti.

Do prvog gola gosti dolaze u 60. minuti preko Ante Musulina, koji će se pokazati počasnim. Konačni rezultat od 4:1 postavlja Jandrek u 87. minuti.

Hajduk je sezonu u 3. HNL-jug zaključio dominantno sa 74 boda, a ekipa je ostvarila glavni cilj ulaska u viši rang te je kroz ekipu prošao niz igrača od kojih neki kucaju na vrata prve momčadi.


SASTAVI:

Hajduk: Gujić, Barišić, M.L. Vojković, Dumančić, Batarelo, Šeparović, Jandrek, Pasariček, Jurić, Teklić, Prtajin
Klupa: Vladović, Skorup, Budalić, Simonović, Fadić, Ćurić, JovićJadran LP: Ljubičić, Barbir, Raič, Družijanić, Primorac, Paponja, Marko Musulin, A. Musulin, Martin Musulin, Klafić, Pijević
Klupa: Benić, Medak, Kraljević, Herceg, Turudić, Oršulić, Šunjić

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0