Grdović zabrinut: Vrebaju me špijuni hoću li popiti koju čašicu bevande

Cijelu večer u Kukljici Grdović je pio vodu, a kritike kako nije dobra i da mu nije lako, nije nedostajalo s njegove strane

Kukljica je u subotu, na glavnom mjesnom trgu, ugostila Mladena Grdovića kojega je pratila grupa Romantic.


Grdović je u svom trosatnom nastupu nizao sve svoje uspješnice neprestano kominicirajući s publikom. Već je na samom početku najavio dobru zabavu i večer za pamćenje pred više od tisuću posjetitelja, piše Zadarski list.

Duhovit, kao što i je, šalio se i na svoj vlastiti račun. Naime, cijelu večer pio je vodu, a kritike kako nije dobra i da mu nije lako, nije nedostajalo s njegove strane.”Vrebaju me špijuni i prate hoću li popiti koju čašicu bevande,” izjavio je Grdović.

Atmosfera je cijelo vrijeme bila nabijena emocijama kako od strane publike, tako i od Grdovića koji je uz svako izvođenje svojih pjesama prepričavao i dogodovštine koje su ga pratile kroz život pa je s publikom podijelio anegdote “kako je ostao bez vozačke dozvole”, “kako se jaguarom zabio u betonski zid”, “štoriju o crvenom ferariju” i još mnogo sličnih. Nije tako nedostajalo ni smijeha ni zabave koja je trajala sve do ranih jutarnjih sati.

Sve u svemu odličan koncert, a Grdović pod kontrolom, pa su i organizatori Općina Kukljica i TZ Kukljica mogli mirno spavati.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0