Grdović, Pejaković i Stavros održali maratonski koncert od šest sati!

Punih šest sati, od 22 sata navečer do 4 sata ujutro trajao je koncert tri asa

Legende domaće estrade Mladen Grdović, Zlatko Pejaković i Jasmin Stavros ne posustaju u svom pohodu na tron hrvatske zabavne glazbe. Punih šest sati, od 22 sata navečer do 4 sata ujutro rasplesali su neumornu publiku u Medulinu. Skoro deset tisuća ljudi pjevalo je uglas s njima njihove najveće hitove, a kad je trebalo ići kući, oni najhrabriji i najveseliji ovacijama su ih pozivali na bis. Nitko nije želio na spavanje. Bila je to impresivna slika proteklog vikenda u Puli. Nakon mega koncerta Dine Merlina u petak i ljubavne čarolije Zdravka Čolića dan kasnije, trojica zabavnih mušketira pokazala su u nedjelju navečer kako njihovi hitovi i neumorna energija kojom već godinama zrače itekako mogu privući mnoštvo turista željnih maratonske fešte.
Noć je prvo užario Mladen Grdović, a potom je mikrofon prepustio Zlatku Pejakoviću čiji su izlazak na binu organizatori najavili raskošnim vatrometom. Kao adut na kraju koncerta nastupio je popularni Staki.


– Osjećam se kao da imam 20 godina, iako nastupam već 50 godina. Upravo zato krajem godine publici u zagrebačkoj Areni spreman ludu proslavu mojeg zlatnog jubileja sa stotinu hitova. Bit će tu i zanimljivih gostiju pa da do jutra idućeg dana ne izađemo iz Arene. Tko preživi, pričat će, poručuje veselo Zlatko Pejaković.

Uoči koncerta, vidjevši ringišpil ‘roller-coaster’ na medulinskoj rivi, Mladen Grdović kolegama je otkrio svoj najveći strah u životu.

– Jedino se bojim ovih vražjih sprava. Kad smo bili na turneji u Australiji, Severina je jedina žena koja mi je utjerala strah u kosti. Odvela me na ovo leteće čudovište koje se vrti 200 km na sat i onda te spušta slobodnim padom. Mislio sam da sam gotov. Bilo mi je zlo cijeli dan, a ona, šašava kakva jest, išla je ponovno sama. Ja sam se zarekao da se nikad više u životu neću približiti toj beštiji, priznao je Grdović i tom svojom ispovijedi izazvao zadirkivanje svojih estradnih prijatelja.

Njegov kolega Jasmin Stavros ne boji se takvih mehaničkih ‘beštija’.

– Mene je jedino strah da me jednog dana, kad budem imao 90 i kusur godina, ne strefi srčani udar na bini usred koncerta pa da publika ode kući nezadovoljna jer nisam svirao barem tri sata u komadu, ironično je popularni Staki promovirao svoj smisao za crni humor.
Nakon što su zapalili Istru, ova trojica zabavnih mušketira nastavljaju dalje s koncertima po Sloveniji, Dalmaciji i Hercegovini cijelo ljeto. Budući da ovih mjeseci imaju po tri koncerta tjedno, dogovorili su i zajednički godišnji odmor krajem rujna u Stavrosovoj kući na Korčuli gdje će se nadmetati u noćnom ribolovu.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0