Gradonačelnik Splita primio predstavnike Europskih sveučilišnih prvenstava

Opara je izrazio dobrodošlicu te istaknuo zadovoljstvo što se ovaj veliki sportski događaj održava u gradu pod Marjanom. Pohvalio je organizaciju cijelog događaja i tijek svih dosadašnjih održanih natjecanja, te se interesirao za ostvarene rezultate.

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara primio je danas međunarodne i domaće predstavnike organizacije Europskih sveučilišnih prvenstava u košarci, odbojci na pijesku i sportskom penjanju – „EUSA Split 2017.“.


Tom im je prigodom izrazio dobrodošlicu te istaknuo zadovoljstvo što se ovaj veliki sportski događaj održava u gradu pod Marjanom. Pohvalio je organizaciju cijelog događaja i tijek svih dosadašnjih održanih natjecanja, te se interesirao za ostvarene rezultate.

2017_07_28_Eusa_Split_02.jpg„Uvjeti natjecanja na svim sportskim terenima su jako dobri. Što se tiče košarke mogu reći da se usprkos vrućinama i jakom vjetru ostvaruju dobri rezultati. Na terenu se može vidjeti velika motiviranosti i fizička kondicija svih natjecatelja“, kazao je Lorenz Ursprung (Švicarska), član Izvršnog odbora EUSA, dodavši kako u natjecanju sudjeluje 400 sudionika, studenata iz 27 europskih zemalja.

Pored Ursprunga, u izaslanstvu predstavnika EUSA-e bili su i Taarmo Jaakson (Estonija), Milan Žvan (Slovenija), Andrej Pišl (Slovenija), te Toni Gamulin, predsjednik Splitskog sveučilišnog sportskog saveza.

 


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0