Građanin dobrovoljno predao impozantnu kolekciju eksplozivnih naprava

Iz policije podsjećaju građane da akcija "Manje oružja - manje tragedija" još uvijek traje

U ponedjeljak je građanin sa šibenskog područja policijskim službenicima za protueksplozijsku zaštitu dragovoljno predao 11 komada ručnih bombi, dvije protupješadijske antimagnetne mine i tri detonatorske kapsle. Predano oružje je pohranjeno u skladište Policijske uprave do uništenja.


Iz PU šibensko – kninske podsjećaju građane da akcija “Manje oružja – manje tragedija” još uvijek traje i da su građani dragovoljnom predajom oružja ili drugog sredstva oslobođeni mogućih sankcija.

Bitno je napomenuti da oružje i eksplozivne tvari građani ne donose sami nego samo nazovu policiju na 192, a nakon zaprimljene dojave policijski službenici će u civilnoj odjeći i sa službenim vozilom bez policijskih oznaka doći na njihovu adresu i preuzeti sredstvo i odvesti ga na sigurno mjesto do uništenja.

Građani su od početaka ove godine policiji dragovoljno predali 17 komada ručnih bombi, 1.444 komada raznog streljiva, po 1 automatsku i poluautomatsku pušku, 2 pištolja, 1 revolver i 2 ručna raketna bacača, 1 topničko streljivo i 33 detonatorske kapisle.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0