Gjurković bocnuo Krstinića: “Damire izjasni se, nemoj pametovati”

Krstinićevu objavu na Facebooku mnogi su protumačili kao poziv biračima da glasaju za Marijanu Puljak

Danas je Damir Krstinić, član Predsjedništva splitskog SDP-a  na svojoj Facebook stranici objavio status u kojem poziva sve koji su za civilizaciju da na izborima “daju šansu osobi koja objektivno u ovom trenutku jedina ima izgleda zaustaviti potpuni poraz uma i razuma.”


Odmah su krenula nagađanja da Krstinić ovim misli na Marijanu Puljak, kandidatkinju stranke Pametno. Pokušali smo ga kontaktirati, ali još nismo dobili njegov odgovor. Ali dobili smo odgovor Marijane Puljak, koja ne krije zadovoljstvo.

– Hvala gospodinu Krstiniću na podršci, sad se vidi tko je za Split, a tko protiv njega. U borbi koja predstoji u nedjelju biramo ili crno ili bilo. Splite, ne daj se!- izjavila je Puljak.

Za komentar smo upitali i kandidata za dogradonačelnika Splita SDP/HNS Srđana Gjurkovića.

– Krstinić se uvijek trudio, još 2011. kad je bio na listi za parlamentarne izbore, govorio je da je on poštena inteligencija. Mislim da on kao član stranke i naše koalicije želi dobro svojoj listi za Županiju, a isto tako i za Grad, pa bi bilo dobro da se točno izjasni, da ne dovodi u nedoumicu birače ni medije s ovom svojom izjavom, koja je protumačena kako je protumačena. Kad se radi o ovakvim stvarima, neka izvoli jasno kazati, a ne bit pametan.  – rekao je Gjurković.

 


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0