Ove godine organizatori dočeka Nove godine na otvorenom neće imat problema s vremenskim (ne)prilikama jer se posvuda očekuje suho vrijeme bez značajnog vjetra. Kišni oblaci zato će stići već 1. siječnja.

Donosimo vam program dočeka Nove godine po Dalmaciji, a ako želite da i vaš grad dodamo na listu, pošaljite nam program dočeka na info@dalmacijadanas.hr

TROGIR
Već u 12 sati na trgu Ivana Pavla II program će započeti dječjim dočekom, a službena večeranja fešta počinje u 21 sat. Posjetitelje će zabavljati Trogirski kanti i DJ.

OMIŠ
Grad na ušću Cetine dočeke Nove godine priprema na dva gradska trga – sv. Mihovila i Stjepana Radića. Na Trgu sv. Mihovila od 22 sata nastupaju Sara Barbarić i Visoki napon, a na Trgu Stjepana Radića publiku će zabavljati tamburaški sastav Slučajni partneri iz Županje.

MAKARSKA
Bogat program priprema se u Makarskoj ove godine povodom novogodišnjeg dočeka i to na glavnom gradskom okupljalištu, Trgu Andrije Kačića Miošića. Makarani i njihovi gosti u novogodišnjoj noći moći prisjetiti i adventske atmosfere, s obzirom da će većina kućica koje su bile otvorene na Sajmu raditi i tijekom Dočeka.
Koncert Željka Bebeka garancija je vrhunske atmosfere, a planira se i veliki vatromet.

SINJ
Sinjani će u Novu godinu ući prigodnim programom dočeka na šetalištu Alojzija Stepinca, u centru grada. Koncertna događanja počinju u 22 sata, a hladnu sinjsku noć zagrijavat će bendovi Uzbuna i Buđenje.SPLIT
Doček Nove godine organizira se na splitskoj Rivi. Dobru zabavu garantiraju Gustafi, Mjesni Odbor i Jole.
Nedjelja, 31.12.2017.

Žrnovnica-Korešnica:
Doček dječje Nove godine – pozivaju se sve da na Staru godinu dovedu svoje najmlađe i najadraže na dječju Novu godinu na malom trgu gdje su napravljene jaslice. Početak programa ja u 11 sati.Nastuoaju limena glazba “Stjepan Radić”, “DJ”, djed mraz donosi poklone za djecu, bit će vatromemta i nizbježnog dječjeg šampanjca.

Klubovi i ostali objekti:

Klub Central – Gramofon Party
Club Lav –Bravo Band
Amnesia –Josip Ivančić & bend
Radisson Blu Resort Split – Pink Panther Band
Kauri –Doček Nove
Restoran Rusulica – Festivo Bend
Bokeria – Harpoon Blues Band
Hotel Park –Doček Nove
Pivarij Pecado –DJ Mornar & Tedi
Fabrique Pub – New Year’s Eve Show w/ DJ Flex
Paradox – Little Sister, Eksjurok & DJ Halioz
Restoran Sky – XXS Band & DJ Bare
Restoran Bolero – Mile Kitić & DJ Ivan Milanović
Versi –Diktatori
Zenta Club – Underwater NYE 2018
Judino Drvo – Judin Tulum
Eks – Metalna Nova
Jazzbina –DJ Ivo T
Tropic Club –2018 NYE w/ DJ Podra & Aleksandar Olujić
Hemingway Bar – 2018 New Year
Velvet Club –DJ Glishoni
Quasimodo – Lolli Dancing (NYE Edition)
Vanilla – DJ Toni Sanchez

ŠIBENIK
Poljana će, kao i svake godine, biti centralno jesto javnog okupljanja. Nema sumnje, zbog koncerta Dubioze Kolektiv, Šibenik će biti jedno od najboljih mjesta za doček Nove godine, a predgrupa će biti zagrebački Elemental. Na reprizi dočeka, 1. siječnja, nastupa Neno Belan i Fiumensi.

DUBROVNIK
Jedan od najzanimljivijih dočeka u Dalmaciji, barem kada su u pitanju izvođači, dogodit će se u Dubrovniku. Publiku na Stradunu zabavljat će Dino Merlin, Pravila igre i Songkillersi.

ZADAR
Narodni Trg u Zadru organizira doček Nove godine u pravom dalmatinskom ritnu. Tomislav Bralić i klapa Intrade su glavni izvođal, a nakon toga mikrofon preuzima Marko Škugor koji će Zadrane uvesti u 2018. godinu.

PAG, NOVALJA
Novalja, za razliku od vrućih ljetnih ritmova, za doček Nove godine nudi koncert legendarne Zorice Kondže

KORČULA
U Korčuli, na trgu Plokata zabava kreće u 21 sat, a za odličnu atmosferu pobrinut će se grupa Dalmatino.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0