“EVO JE LITO” Klapa Kampanel s bagerom na plažu

Dobro znani običaj za početak turističke sezone su brojni radovi na cestama i plažama

Klapa Kampanel ovo ljeto odlučila je započeti nešto drugačije. Dobro znani običaj za početak turističke sezone su brojni radovi na cestama, koji automatski uzrokuju zastoje u prometu i gužve same po sebi.


Klapa Kampanel je otišla korak dalje, te uspjela dovesti bager na plažu! Sve ovo uvod je u priču o novoj pjesmi “Evo je lito”, koju su članovi Kampanela ovih dana predstavili.

Autor glazbe i teksta je najnoviji član klape, Vjekoslav Hudeček, dok je aranžman djelo Vjekoslava i Davora Marka Krnjaka, te Igora Ivanovića.

– Pjesma je nastala nedugo nakon mog dolaska u klapu, pa i odiše atmosferom koju sam doživio kad sam počeo pjevati s njima. Mislim da se dobro nadovezuje na dosadašnji rad klape, i na njihovu glazbenu različitost naspram ostalih klapa. Upravo me je to i privuklo klapi Kampanel. Želim se zahvaliti cijeloj klapi, a pogotovo Davoru Marku Krnjaku s kojim sam guštao raditi aranžman, te solistu i prvom tenoru klape Nadu Santiniju.
Pjesmu je snimao i producirao Igor Ivanović, koji je nepresušno vrelo ideja, a i sam poznaje ‘kampanelovski’ stil. I njemu veliko hvala! – kazao je Vjekoslav Hudeček.

Samu pjesmu prati i video spot, u režiji Josipa Matića, a članovi Kampanela otkrivaju kako je i došlo do same ideje sa spomenutim bagerom u spotu.

– Krenuli smo ujutro na plažu s namjerom da snimimo opušten i prpošan spot za novu pjesmu. U jednom trenu nam se u kadru pojavio bager kako poravnava šljunak na plaži. Dok smo se mi snašli, Josip je već snimao bager s već jasnom idejom i smiješkom na licu!


Pogledajte i poslušajte simpatičnu ljetnu priču nove pjesme “Evo je lito”Autor glazbe: Vjekoslav Hudeček
Autor teksta: Vjekoslav Hudeček
Autor aranžmana: Vjekoslav Hudeček/Davor Marko Krnjak/Igor Ivanović
Redatelj: Josip Matić

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0