DRUŽENJE UZ FILM Klub mladih Split organizira drugu Filmsku ćakulu

Tema druge ćakule je britanska serija Black Mirror

Klub mladih Split za sve ljubitelje filmske umjetnosti donosi drugu Filmsku ćakulu! Koncept same ćakule zamišljen je kao razgovor između grupe mladih koji će se sastajati u prostorijama Kluba i razmijenjivati mišljenja i dojmove o određenim filmovima i serijama. Pozivaju se svi mladi željne zabave, društva i razgovora da dođu na ćakulu s temom Black Mirror u petak, 26.1., u 19 sati.


Black Mirror je britanska serija čije je emitiranje počelo 2011. godine. Za sada su snimljene četiri sezone, s ukupno 19 epizoda. U pitanju je jedna od najboljih serija koje su se pojavile na malim ekranima u posljednje vrijeme. Autor je Charlie Brooker koji sam ističe da je njegova namjera bila da prikaže sve opasnosti razvoja tehnologije i naše ovisnosti o njoj. Iz te ideje nastala je jedna mračna i opominjuća vizija budućnosti koja tjera na razmišljanje i upozorava s krajnjom ozbiljnošću.

Koje epizode su najgledanije i koje teme se najviše provlače kroz seriju? Koje su najpopularnije epizode, a koje scene? Zašto je ona važna i koja je njena poruka, dođite i proćakulajte u Klubu mladih!

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0