Restoran na Benama “Va Bene” vlasnika Željka Keruma i njegove šire obitelji je zatvoren i to zbog prometa Marjanom. Kerum je obavijestio da se “Va Bene” privremeno zatvaraju.

– Poštovani gosti i posjetitelji restorana Va Bene, ovim Vas putem obavještavamo da je restoran privremeno zatvoren.

Koncesionar je zbog medijskog pritiska preko raznih udruga i političkih stranaka te nemogućnosti prilaska gostiju automobilom do parkirališta restorana, što će ubuduće vjerojatno biti i predmet sudskog spora, bio primoran na ovaj čin.

Gdje ćete ubuduće obavljati nuždu kad ste na Marjanu pitajte bičiklista Oparu. Plaža i restoran Bene postojali su puno prije ove nakaradne politike – napisao je Kerum.

ZATVOREN KERUMOV RESTORAN: Željko Kerum: “Gdje ćete ubuduće obavljati nuždu kad ste na Marjanu pitajte bičiklista Oparu”

Željko Kerum kako je vidljivo u večerašnjem priopćenju prozvao je splitske udruge i gradonačelnika Andru Krstulovića Oparu. Kako je već široj javnosti poznato da je Društvo Marjan bilo najviše aktivno u zalaganju za zatvaranje prometa oko Marjana nazvali smo predsjednika Društva Marjan Srđana Marinića te smo ga pitali nam prokomentira ovu sitaciju.

– To što je Željko Kerum zatvorio svoj restoran nije uopće bitna tema. Nama je bitno kada će započeti rušenje nezakonito izgrađenih objekata. 26. veljače ove godine je županijski pročelnik Stipe Čogelja obavijestio koncesionare da pokrenu postupak za ukljanjanje nezakonitih objekata. Znači trebale su se ishodovati dozvole od Splitsko dalmatinske županije i koncesionara. Kerum je više puta upozoren da se objekat dovede u zakonito stanje, evo prošlo je osam mjeseci, ništa se nije dogodilo – kazao nam je Marinić te je nadodao:

– Moram povodom ovoga naglasiti da Željko Kerum skreće sa teme ukljanja ugostiteljskih objekata. On zatvara restoran svake zime – zaključio je na kraju.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime