“Draga nacijo, ovo je nova pjevačica grupe Magazin!”

"No, ja se ipak najviše veselim što će tek sada Andrea moći pokazati svoj puni potencijal. Čeka nas zanimljiva 2018." - napisao je Strukar

Jedan od najpoznatijih hrvatskih estradnih PR stručnjaka, Vedran Strukar, danas je na svom Facebooku komentirao mladu i lijepu Velolučanku Domenicu Žuvelu. Riječ je o pjevačici koja se spremna za svoj prvi veliki nastup na splitskim Prokurativama, u “režiji” glazbenog masterminda Tonča Huljića.


Draga nacijo, ovo je nova pjevačica grupe Magazin! Čuveni Huljić, ponovno, lukavo, na isti način postupa kao kad je mijenjao Danijelu i Ivanu. No, ja se ipak najviše veselim što će tek sada Andrea moći pokazati svoj puni potencijal. Čeka nas zanimljiva 2018.” – napisao je Stukar, nedvosmisleno sugerirajući da je upravo mlada Domenica skora nova pjevačica legendarne hrvatske pop grupe Magazin.

Ispod njegove objave razvila se zanimljiva rasprava koju možete vidjeti ovdje:

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/vedran.strukar/posts/10156286825603128?pnref=story” bottom=”30″]

Domenica će se na 57. Splitskom festivalu predstavit će se pjesmom “Kad sam s tobom“, autora Vjekoslave, Ivana i Tonča Huljića. Obitelj Huljić upoznala je preko Hane Huljić s kojom je pohađala Glazbenu akademiju u Splitu. Od diplome je dijeli još samo par ispita, ali simpatična Domenica otkriva kako je to zbog brojnih gaža na kojima skuplja dragocjeno iskustvo.

Naime s grupom “Boss” nastupa već neko vrijeme, a iako joj nije problem pjevati bilo koji glazbeni žanr, pop izričaj je ono u čemu se vidi u budućnosti. Upravo je takva pjesma s kojom će debitirati na Splitskom festivalu. Ležernu i veselu melodiju prati simpatičan spot u režiji Rina Barbira, a u njemu se osim Domenice pojavljuje i Nikša Arčanin.
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0