Doznajemo tko je Austrijanac koji je u Dalmaciju stigao traktorom s kamp prikolicom: Evo što je prvo napravio u Splitu

" Našao sam lijepo mjesto uz more. Preostala su još 3 tjedna avanture" - kaže austrijski avanturist

Snimka traktora koji vuče kamp prikolicu ulicama Splita postala je hit preko noći. Prizor je sinoć u Poljičkoj ulici snimio splitski gradski vijećnik Renato Čupić. Nakon naše objave javili su nam se brojni čitatelji koji su vesele Austrijance vidjeli u raznim dijelovima Dalmacije, čak i u susjednoj BiH.


Većinom se voze noću da bi izbjegli gužve na prometnicama. Danas su uočeni na splitskoj plaži Žnjan.


Doznajemo da je vozač traktora Kurt Kluckner koji je na višednevnoj turneji po Europi. Posljednjih je dana obilazio Balkan, a jučer je iz BiH ušao u Hrvatsku gdje mu je prvo odredište bio Split. Kurt je opisao svoje prve dojmove iz Splita:

“Jučer oko 16 sati sam stigao do Splita. Pukao mi je remen pa sam potražio najveći trgovački centar. Sreća da je parkiralište ogromno, a visina ulaza je 3,5 metra pa sam mogao komotno parkirati. Dok sam kupio novi remen, oko traktora se okupilo dosta gledatelja. Prijatelj me čak vidio na TV-u, a tvrdi da sam završio i na portalima. Ne smeta mi, super je da to ljudi vole.

Nakon toga sam krenuo promijeniti eure u kune, dobijete 7 kuna za euro. Sljedeći korak bila je kupnja SIM kartice. Kako je trgovački centar zatvorio u 21 sat otišao sam do benzinske postaje u centru grada gdje nisam smio parkirati, ali sam dobio korisne savjete.Našao sam lijepo mjesto uz more. Preostala su još 3 tjedna avanture…” – napisao je na svome blogu simpatični Austrijanac.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime