Dovršeno kriminalističko istraživanje: Uhićena sestrična ubijene 14-godišnjakinje!

Ona je uhićena, te će biti predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave karlovačke

Policajci Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakinjom iz Zatona Obrovačkog zbog osnova sumnje da je počinila kazneno djelo teškog ubojstva . Ona je uhićena, te će biti predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave karlovačke, a kaznena prijava biti će podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu, priopćili su iz ličko senjske policije u srijedu navečer.


Mrtvo tijelo djevojčice koja je umrla u vozilu hitne pomoći, dovezeno je u gospićku bolnicu u utorak. Oživljavali su je punih 40 minuta, i u vozilu Hitne pomoći i u bolnici. Nažalost, nisu uspjeli. Ozljeda je bila prejaka. Na kraju su samo mogli konstantirati smrt.

Tijekom istrage, policija je privela osmero ljudi, uglavnom članove šire obitelji ubijene djevojčice. Među njima je bila i sada uhićena 27-godišnjakinja.

Ona je navodno nestala s ranča odmah nakon stravične tragedije. Policija ju je tražila i našla u kući u Zatonu Obrovačkom, pišu 24 sata.

Roditelji 14-godišnje djevojčice slomljeni su od tuge zbog gubitka voljene kćeri. Dan nakon smrti djeteta nisu bili u stanju razgovarati.

– Ničim se nije isticala, bila je dražesno stvorenje, dobra i povučena cura. Ne mogu vjerovati da je više nema – rekla nam je susjeda obitelji te dodala da je bila bliska s bratom.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0