Dok Kolinda i krizni stožer jedu po restoranima, vatrogasci se hrane u lokalnim trgovinama

Čitatelj Dalmacija Danas je zgrožen neosjetljivošću vladajućih prema građanima koji svakodnevno ugrožavaju svoje živote kako bi pomogli drugima.

Čitatelj nam javlja da je prolazeći pored jednog restorana u Žrnovnici, na parkingu uočio blindirana i druga vozila koja su bila u pratnji predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović.


U isto vrijeme, kaže čitatelj, na drugoj strani, ispred trgovine Ribola, okupilo se 30-ak vatrogasaca, koji su najvjerojatnije u trgovini kupili svoju teško zavrijeđenu večeru.

Čitatelj koji je svjedočio ovoj nepravdi i još jednom pokazatelju kako u Hrvatskoj stvari funkcioniraju, zgrožen je neosjetljivošću vladajućih prema građanima koji svakodnevno ugrožavaju svoje živote kako bi pomogli drugima.

Iako to možda ne bi vrijedilo za gradonačelnika Splita i župana Splitsko – dalmatinske županije, koji zaista jesu zadnja dva dana proveli s vatrogascima i građanima po svim požarištima, svakako vrijedi za predsjednicu koja je svoj imidž pokušala popraviti izjavljujući da je vojska na požarište trebala stići prije, zaboravljajući da im je ona vrhovni zapovjednik.

U fotogaleriji pogledajte dobro raspoloženu predsjednicu kako uživa za stolom restorana, dok se vatrogasci hrane u lokalnim trgovinama i pekarskim proizvodima koje im donose volonteri.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0