DOČEKANA UZ BAKLJE I MIŠU Nagrađena Edita Lučić Jelić stigla u Split: “Hvala svim mojim slušateljima”

"Prvi put ova medijska nagrada odlazi u Dalmaciju, iza Svetoga Roka i mislim da je to zaista bilo i vrime", kazala je Edita nakon primitka nagrade


Edita Lučić Jelić zaštitni je glas Radio Dalmacije. Na tom radiju već 25 godina svakodnevno uveseljava brojne slušatelje, a kao najbolja potvrda za to stigla joj je i nagrada, upravo od njih. Lučić Jelić je postala ponosna vlasnica medijske nagrade Zlatni studio za najbolji radijski glas.


– Hvala svim mojim slušateljima koji su od objave nominacije klikali i slali poruke podrške od početka prosinca. Ovo je i vaša nagrada. Naravno da sada vrište i moji kolege s Radio Dalmacije, isto tako je ova nagrada i vaša! Dvadesetipeti rođendan smo proslavili na najljepši mogući način. Hvala naravno i žiriju koji me nominirao. Prvi put ova medijska nagrada odlazi u Dalmaciju, iza Svetoga Roka i mislim da je to zaista bilo i vrime – kazala je Edita nakon primitka nagrade.

I nakon (ne)prospavane noći pod zagrebačkim nebom, Edita se u nedjelju vratila u svoj Split gdje su je ispred kuće, na Ravnim Njivama, dočekali njeni najmiliji. Dočekana je kako i priliči jednoj kraljici etera, uz bakljadu i pjesmu legendarnog Miše ‘Dalmacija u mom oku’.

Naravno, sve se odvijalo uz epidemiološke mjere, a dobila je Lučić Jelić i prigodnu tortu u obliku zlatnog mikrofona kojom su se svi prisutni i zasladili, a koju je za ovu posebnu priliku napravila La Delta.

Moja reakcija na članak je...
Vau
74
Haha
3
Hagić
15
Hmmm
0
Plač
2
Grrr
15
Molim?
5Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime