DO GOLE KOŽE Najveći toplotni udari ovog ljeta čekaju vas u Solinu i Trogiru

Razgolićeni Sarajlije oduševljavaju publiku i izazivaju salve smijeha

Najveći kazališni fenomen na ovim prostorima, jedna od najgledanijih i najzabavnijih predstava u regiji „Dame biraju“ Alteatra iz Sarajeva i ovog ljeta žari i pali po jadranskoj obali i izaziva još veće toplotne udare gdje god gostuje.


Predstava je najizvođenija predstava u BIH u zadnje 2 godine. Redatelj Admir Glamočak i glumačka ekipa dobili su brojne nagrade na festivalima u regiji. Kada se zbroje bosanski humor i pohvale struke dobiva se izvrsna komedija koju svakako treba gledati.

Predstava je rađena po oskarovskom filmu „Full monty – Skidajte se do kraja“– šestorica glumaca: Enes Salković, Adnan Goro, Emir Fejzić, Sanjin Arnautović, Mirza Dervišić, Davor Sabo, Dalibor Brkić i dvije glumice: Nancy Abdel Sakhi i Amila Terzimehić od prve izvedbe postali su apsolutni hit, prvo u BIH a onda u regiji.

Petorica mladića, bez posla i novca vide rješenje svojih problema u oglasu za posao stripera u noćnom klubu. Zato ovi nevješti erotski plesači odlučuju da uz pomoć zgodne instruktorice plesa nauče komplicirane koreografije i dobiju posao. Na kraju, ovi zgodni momci skidaju plesne korake i garderobu dovodeči atmosferu do usijanja.

Pametan humor, izvanredne plesne točke i sjajna muzika te neobičan striptiz, tako se u najkraćem može opisati predstava „Dame biraju“ za koje su karte danima unaprijed rasprodane gdje god da gostuje. Samo u splitskoj Lori igrali su 10 puta, isto toliko u Zagrebu a fenomen je taj da žene dolaze u grupama na ovu predstavu i gledaju je i po nekoliko puta.  Glumci su omiljeni posebno dalmatinskoj ženskoj publici koja ih uvijek isprati s oduševljenjem i ovacijama te aplauzom koji traje i traje…

Da li će dame i ovaj put momke ispratiti i bacanjem grudnjaka i drugih djelova odjeće na scenu ostaje nam da to vidimo u ponedjeljak 07.08. u 21 sat u Gradini Solin i utorak 08.08. u 21 sat u Kuli Kamerlengo u Trogiru.  Do tada ekipa predstave ima pripreme na bazenu solinske vile  na obroncima Kozjaka te se dovodi u vrhunsku formu koja će im na turneji zasigurno trebati.


Još je jako malo ulaznica ostalo u pretprodaji  po cijeni od 80 kuna se mogu kupiti u Kavani Zvonimir u Solinu, agenciji Kairos travel u Trogiru i od 10 do 12 te od 18 do 20 sati u TC Joker Split i putem sustava Croatia-tickets.  Info telefon 095 527 1852. 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0