Dino Rađa: Ništa kao titula s Jugoplastikom i okršaj s Dream Teamom

Povodom primanja u košarkašku Kuću slavnih, osvrnuo se na najdraže trenutke karijere

Dino Rađa je u subotu primljen u košarkašku Kuću slavnih u Springfieldu, čime je postao četvrti Hrvat koji je dobio to prestižno priznanje. Prije njega članovi košarkaške Kuće slavnih postali su Krešimir Ćosić 1996., Dražen Petrović 2002. i Mirko Novosel 2007. godine, piše Index.hr.


– Ne postoji riječ da opišem kako se osjećam zbog svega što se dogodilo. Zaista… Mislim da riječ koja bi objasnila koliko je sve ovo veliko i važno još uvijek nije izmišljena – rekao je 50-godišnji Rađa za Eurohoops i nastavio.

– Osjećaj je nevjerojatan. To je velika nagrada za sav naporan rad, svako rano buđenje, svaku noć kada nisam spavao ili sam spavao kratko. Za sve kroz što sam prošao. Ne možete ni zamisliti koja je ovo čast. Ovo je nagrada i za moje trenere i suigrače koji su bili dio mene i moje karijere. Mene bez njih ne bi bilo.

Najdraži trenuci karijere?

– Prva europska titula s Jugoplastikom. Ona mi je možda i najvažnija. Naravno i meč protiv pravog Dream Teama 1992. godine na Olimpijskim igrama, srebro koje smo tada osvojili, piše Index.hr.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0