Kao i mnoštvo poznatih, Dino Rađa je sinoć uživao na spektakularnom koncertu Miše Kovača.

Evo njegovih dojmova:

Sinoć san fala bogu bija na Misi. Nisan namjerno pisa ništa jer san mora sabrat sve i ne napisat nešto da mi emocije preuzmu kontrolu.

Sad ladne glave mogu van reć. Bija san na stotine koncerata svih mogućih zvijezda na ovome svitu. Svojih prijatelja i najvećih glazbenika na planeti. Tu i tamo pustiš suzu na neku stvar ili moment. I uz dužnu čast svima njima osjećaj sinoć je bija van pameti. Ka sportaš ima san tu privilegiju upoznat se sa puno poznatih ljudi pa tako davnih dana i sa Mišon. Dakle od momenta kad san usa u svlačionicu slikati se s njime pa sve do jedno po ure iza koncerta plaka san ka malo dite. Non stop.

Mišo je na izmaku snage, nema vise glasa, zaboravi tekst ali Mišo je Mišo. Iz njega jednostavno gori i uz Olivera jedan od onih za kojin će se plakat danima.

Bit sinoć tamo i vidit čovika koji unatoč fibri oce izać na binu i zapivat nema cijene. Nadan se da ovo nije zadnji put da san ga uživo vidija i sluša. Mišo drži se. Fala za emociju. A slika s potpison ide na zid u dnevni boravak.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime