Dini Levačić se u treningu pridružila cijela obitelj morskih kornjača: “U jednom trenutku sve je nestalo…”

Dina je jučer trenirala na plaži Waikiki, gdje je doživjela nevjerojatno iskustvo

Splitska daljinska plivačica Dina Levačić zbog najavljenog uragana Lane ipak neće preplivati 42 kilometra dug kanal Molokai na Havajima.


Kako je policija zatvorila plažu na kojoj je dosad trenirala, Dina se prebacila na plažu Waikiki gdje je doživjela nevjerojatno iskustvo. U treningu joj se pridružila cijela obitelj morskih kornjača.

– Današnji dan nije obilježio uragan Lane, već nešto posve drugo.
Zbog zatvaranja plaže od strane policije na kojoj sam do sada trenirala, danas sam se morala prebaciti na Waikiki. Iako je plivanje bilo vrlo teško, sa udarima valova u glavu, trebalo je i dosta opreza da me more ne odnese na greben, koji se proteže cijelom dužinom plaže, sve je to nestalo u jednom trenutku. U trenutku kad sam imala bliski susret s morskom kornjačom za koju se ispostavilo da je samo dio cijele obitelji. Čak sam imala i malo sreće da je jedna od njih bila toliko mirna da mi je dopustila da ju dotaknem. Idućih 15-ak minuta postala sam petogodišnjakinja i sa nestrpljenjem gledala gdje će neka od njih izroniti. Kolika je bila najveća od njih, možete vidjeti na fotografiji. – napisala je Dina uz fotografiju na kojoj rukama pokazuje veličinu kornjače.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime