Dalmatinski političari snage odmjerili na balotama: Na prvom turniru u Dugom Ratu slavila ekipa Šestanovca

Šestanovac je osvojio turnir, a načelnik Čikeš proglašen je najboljim igračem

Općina Dugi rat organizirala je prvi Turnir u balotama gradonačelnika, načelnika, vijećnika i pročelnika. Nastupile su ekipe gradova Omiša i Solina, općina Zadvarje, Šestanovac, Podstrana i Dugi Rat, te Splitsko-dalmatinske županije.


Župan Blaženko Boban se ispričao, ali je bio spriječen sudjelovati. Gradonačelnik Zagreba je preko svoje delegacije najavio dolazak za sljedeću godinu.

Prvo je mjesto osvojila ekipa Općine Šestanovac u sastavu Pave Čikeš, Joško Pejković, Petar Bijuković i Ivan Birčić. Drugo mjesto pripalo je ekipi Općine Podstrana, a treće mjesto ekipa Splitsko-dalmatinske županije. Najbolji igrač turnira bio je načelnik Općine Šestanovac Pave Čikeš.

Za pohvaliti je i pripadnice nježnijeg spola koje su sudjelovale na turniru, to su vijećnica Jerolima Čulić i Sandra Mitrović Nikšić koja je igrala za tim županije.

Po završetku turnir¸a svi su se na rivi opustili uz nastupe Anite i Malo vitra, a na jelovniku su bili riblji i mesni specijaliteti. Iz Općine Dugi Rat napominju kako im je želja da turnir postane tradicionalni.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime