Dalmatinka Sara Andrić nakon showa Zvijezde: “Ne želim komentirati što je bilo pravedno ili ne”

Iako je žiri bio prepun pohvala, a njen nastup ocijenjen kao jedan od najboljih, desetke su izostale

Priča oko showa Zvijezde i par dana nakon showa ne jenjava. Toni Cetinski puni stupce medijskih portala svojim objavama, a u jednoj od njih se našla i jedina Dalmatinka, Sara Andrić, koja je javnost oborila svojom izvedbom “Je suis malade” Lare Fabian.


Iako je žiri bio prepun pohvala, a njen nastup ocijenjen kao jedan od najboljih, ako ne i najbolji, desetke su izostale, osim Tonijeve. Dvostruki kriteriji za određene izvođače ili pak nešto drugo? Sara nije željela puno komentirati.

– Show je završio i sve će se komentirati još neko vrijeme a onda će biti zaboravljen kao i svi oni prije njega. Ocjene žirija ne mogu komentirati, nekad nam se svima činilo da su pomalo pristrani, da se greške nekima opraštaju, nekima ne. Osobno sam bila jako tužna jer sam se prije showa pripremala za ovu pjesmu, ako upadnem, i nadala se da će doći trenutak da je otpjevam pred širim auditorijem. Nadala sam se visokim ocjenama, da i ja kao najmlađa u tom showu doživim svojih 5 minuta pa mogu iza toga ići kući. No nije ispalo tako, ja sam to prihvatila kao što sam naučila prihvaćati sve što mi je svaki krug u showu donio. “Tko zna zašto je nešto dobro, a ja to ne znam”, bila je misao koja me je održavala tamo. Bilo je trenutaka kada smo svi bili nezadovoljni pjesmama, stylingom, ocjenama, ali bilo je to i jedno nezaboravno iskustvo koje bih ponovila opet ako treba, jer sam se naučila brzini, izdržljivosti, snalaženju u izvanrednim situacijama i stekla gomilu prijatelja, divnih mladih ljudi s istim snovima u džepu.

Nije željela komentirati pravednost ocijenjivanja u show-u, ali zadovoljna je stečenim iskustvom i prijateljima.

– Ne želim komentirati što je bilo pravedno ili ne, da me se povlači za jezik i da ja sa svojih 16 godina budem nekome sredstvo javnog prepucavanja. Čestitam Jessici s kojom sam se također sprijateljila u showu. Svatko ima svog favorita, uvijek, na početku ih je bilo raznih. Bernarda je bila drugačija i baš takva prekrasna i svoja, Marija Barišić kompletni paketić,sjajna mlada pjevačica, Sara Knežević jedan od najboljih vokala i prekrasna mlada cura, mogla bih nabrajati do sutra. Sretna sam što sam bila dio te divne ekipe s kojima sam dijelila i suze i smijeh, jer naposljetku prijateljstvo je ono što ostaje. A nama mladima ostaje da sanjamo i da svoje snove pokušamo pretvoriti u stvarnost i ne odustajemo jer samo oni koji stvarno vole i žive glazbu opstaju u tom pomalo brutalnom svijetu. A ovaj show je bio izvrsna podloga za to, da shvatimo možemo li to ili ne i naposljetku da li želimo uopće biti dio toga i kad stvari krenu nizbrdo i put nam nije posut samo cvijećem. Zato hvala showu na tome, svima na druženju i podršci,vidimo se jednom na nekoj drugoj pozornici! – ispričala je ova zrela 16-ogodišnjakinja.

Sara Andrić će uskoro nastupiti na otvaranju Solinskog kulturnog ljeta s velikim orkestrom, te na još nekim velikim javnim događanjima, što potvrđuje pravilo da oni hrabri i talentirani s vremenom nađu svoje mjesto pod sunce.


Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0