BRAVO ZA RUKOMETAŠICE Veteranke ŽRK-a Split treće na jakom međunarodnom turniru u Križevcima

Jubilarno, 10. izdanje veteranskog rukometnog turnira KTC Križevci, ove godine okupilo je ekipe iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Slovenije

Foto: ZRK Split

Na jubilarnom 10. izdanju veteranskog rukometnog turnira KTC Križevci, koji je ove godine ove godine okupio 20 ekipa iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Slovenije, odlično su prošle i veteranke ŽRK-a Split.


Naime, na turniru, na kojem su nastupili i veterani, kod žena se natjecalo sedam ekipa. Najbolje su bile Osječanke, drugo mjesto osvojila je ekipa Ivanić Petrinja, a treće rukometne veteranke Splita.

Najboljom vrataricom turnira proglašena je Milica Simović iz Splita, najbolja strijelkinja je Darija Rukavina iz sastava Ivanića-Petrinje, a igračica turnira Marija Hrgović iz Osijeka.

Kod veterana je nastupilo 13 postava. Slavila je momčad Borca Travnik ispred slovenske družine Perspektiva (Kranj/Škofja Loka) i Bedekovčine.

Za veteranke Splita,(od kojih su mnoge aktivne u vodstvu prvoligaške ekipe ŽRK-a Split 2010), nastupile su: Ljiljana Boban, Milica Simović, Danijela Čulić, Mirjana Ercegović, Dijana Mimica, Marijana Buble, Ana Papak, Dijana Ivanišević, Sanda Borovac, Lukrecija Lovrinčević, Anđelka Ivušić, Sanja Gojak, Gorana Trumbić i Silvana Bonković.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime