BOLSKO LITO 2017 Komedija “Floromanija” u bolskom kazalištu na otvorenom Teatrin

Komedija "Floromanija" bavi se fenomenom instant glazbenih zvijezda i propituje opsesiju suvremenog čovjeka da postane slavan

U nedjelju 20. kolovoza, u bolskom kazalištu na otvorenom Teatrin “Dva ferala” na programu je komedija “Floromanija” Gradskog kazališta Požega, u 21.30 sati.


Komedija “Floromanija” bavi se fenomenom instant glazbenih zvijezda i propituje opsesiju suvremenog čovjeka da postane slavan.

Tri lika ove predstave imaju različite vizije života i ostvarenja svojih snova. Kućanica Flora sanja kako da postane slavna pjevačica. Njezin nepoduzetni suprug htio bi joj pomoći da izađe iz depresije tako što je snimi kako pjeva, a njemu samom dovoljno zadovoljstvo predstavlja što ponekad ode u kafić po svoju mjericu rakije i vode. U kafiću sreće šankericu Fani koja pak sanja da postane glumica i upiše se na glumačku akademiju. Florijan angažira Fani da njegovu suprugu Floru nauči pjevati…

Tekst za predstavu napisao je Boris Senker, redatelj je Majkl Mikolić. Glume Barbara Rocco, Luka Juričić i Marijana Matoković.

Karte za predstavu po cijeni od 40 kuna mogu se kupiti na ulazu u kazalište Teatrin.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0