Boban i Opara s umirovljenicima: “Nijedan drugi kandidat nema tako razrađen program za ljude zlatne dobi kao što to ima HDZ”

Blaženko Boban i Andro Krstulović Opara danas su posjetili HSU u njihovim prostorijama kako bi im se zahvalili na pruženoj potpori te kako bi zajedno razgovarali o problemima s kojima se naši umirovljenici svakodnevno susreću, ali i o rješenjima koje kandidati u svojim programima nude

– Dragi umirovljenici, naš glas jako puno znači i može biti odlučujući. Mi smo u zajedništvu, a naša snaga je u životnom, radnom i profesionalnom iskustvu. Mnogo toga smo prošli i vjerujem da uz to bogatstvo znanja i snage imamo veliku odgovornost. Iz tog razloga pozivam vas sve da 04. lipnja date glas pravim, kompetentnim i odgovornim kandidatima koje je Hrvatska stranka umirovljenika Splitsko- dalmatinske županije prepoznala upravo u Blaženku Bobanu i Andri Krstuloviću Opari jer jedino tim izborom otvaramo perspektivu daljnjeg razvoja naše županije i grada Splita – tim riječima Silvestar Krka i general Veselko Gabričević iz HSU-a obratili su se svim umirovljenicima i time ih pozvali na izlazak na lokalne izbore koji će se održati iduću nedjelju te apelirali da svoj glas daju kandidatima HDZ-a.


Blaženko Boban i Andro Krstulović Opara danas su ih i posjetili u njihovim prostorijama kako bi im se zahvalili na pruženoj potpori te kako bi zajedno razgovarali o problemima s kojima se naši umirovljenici svakodnevno susreću, ali i o rješenjima koje kandidati u svojim programima nude.

– Ova potpora meni jako puno znači. Maksimalno vam stojim na raspolaganju kao što sam to činio i proteklih godina i od srca vam zahvaljujem na podršci. Ja ću vam se odužiti na najbolji mogući način, a to je brigom i za vaše mlade koji su zalog naše budućnosti, tako i palijativnim timovima u cijeloj našoj županiji, centrima za druženje te domovima za starije i nemoćne u našoj Dalmatinskoj zagori i na otocima – rekao je Boban koji, kaže ima jako pozitivno i dugogodišnje iskustvo jedne dobre suradnje sa Hrvatskom strankom umirovljenika u gradu Solinu.

– Nijedan drugi kandidat nema tako razrađen program za ljude zlatne dobi kao što to ima HDZ. Program je jamstvo našeg sustavnog pristupa i razrađivanja ove teme. Kada se borimo za naš grad i županiju ne gledamo ni lijevo ni desno. Postoji samo naprijed, a to je boljitak. Jedna od prvih odluka koje ću donijeti kao gradonačelnik, ukoliko mi date tu šansu, biti će osnivanje socijalnog vijeća koje dosad nije dobro funkcioniralo. To vijeće okupljati će predstavnike Matice umirovljenika, Hrvatskog crvenog križa, udruga koje se bore za promicanje prava osoba sa invaliditetom… U tom vijeću želim stručnjake te na taj način dobiti razradu i pravu platformu za promicanje ovih prava o kojima ovdje danas razgovaramo. To je savjest društva koja će razmišljati o promicanju kvalitete ovog društva u našem gradu koji mora biti Split za sve, a ne samo za neke – zahvalio se i Andro Krstulović Opara koji je ovim putem najavio svoje prve gradonačelničke poteze.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0