BIZARNO: Trudna tinejdžerica ubila dečka koji je mislio da će metak zaustaviti knjigom

Ovaj bizaran video željeli su snimiti zbog "veće gledanosti"

Monalisa Perez (19) završila je u zatvoru u Minnesoti zbog ubojstva svog dečka Pedra Ruiza (22) tijekom snimanja videa s kojim su željeli postati popularni na internetu.
Perez je optužena za ubojstvo iz nehaja koje je počinila u ponedjeljak navečer. S dečkom je radila na tome da postanu slavni vlogom na YouTubeu. Ruiz je od nje zatražio da ga u sljedećoj snimci upuca te tvrdio da će se zaštititi knjigom koja će zaustaviti metak, prenio je Index hr.
Perez je također izjavila kako je Ruiz imao dokaz da ova metoda funkcionira – knjigu koja je na sebi imala samo udubinu od metka, ali ne i rupu.
Perez je na Twitteru objavila: “Ja i Pedro ćemo vjerojatno snimiti jedan on najopasnijih videa ikada. NJEGOVA ideja, ne MOJA”.
Ruizova teta je za Valley News Live izjavila da ga je pokušala odgovoriti od snimanja: “Rekla sam mu ‘Nemoj, ne radi to, nemoj to činiti. Zašto želiš upotrijebiti pištolj? Zašto?’. Odgovorio je jednostavno: ‘Jer želimo imati veću gledanost'”.
Perez je nazvala 911 u 18:30 sati i odmah objasnila kako je slučajno ubila svog dečka. Kasnije je također izjavila da ju je već duže vrijeme pokušavao nagovoriti na to, a na kraju je popustila. S Ruizom ima jedno trogodišnje dijete i već sedam mjeseci je trudna.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0