BIZARNA PROMETNA NESREĆA Automobil bez vozača udario u autobus, zamalo stradala putnica!

Vozilo je bilo neprimjereno parkirano na autobusnom stajalištu, pa je vozač 18-ice imao problem sa zaustavljanjem...

U četvrtak oko 21:50 sati dogodila se neobična prometna nezgoda u Ulici Matice Hrvatske u Splitu, ali na svu sreću nije završila tragično.


Naime, automobil marke Opel bio je nepropisno “parkiran” na autobusnom stajalištu, pa se vozač Prometove 18-ice nije mogao ni zaustaviti na označeno stajalište. Nesmotren vozač automobil je ostavio u brzini i vjerojatno krenuo nešto brzinski “obaviti”, opiso nam je događaj čitatelj portala koji je svjedočio događaju.

Kada su putnici krenuli ući u autobus, automobil, koji je u tom trenutku vjerojatno iskočio iz brzine, počeo se kretati unazad, pri čemu je zamalo udario gospođu koja je pokušavala ući u autobus.

Opel je nastavio kliziti unazad bez kontrole, očešao se o zadnji kraj autobusa, oštetio ga, te otklizao dalje preko sve 4 trake ulice Matice hrvatske, te se u konačnici zaustavio na skroz suprotnoj strani.

 

U tom trenutku je iz suprotnog smjera naišla druga Prometova osamnaestica, ali se zaustavila bez problema. Srećom, nijedno vozilo se nije kretalo velikom brzinom, pa je veća šteta izbjegnuta.


Policija je obavila očevid.

Inicijativa “Poštujte naše stanice” godinama upozorava na opasnu praksu nepropisnog zaustavljanja i parkiranja na autobusnim stanicama, ali, kako kažu, za njihove apele nadležni baš i nemaju sluha. 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0