BERO HIT SATIRE “Di su pare” na Instagramu brutalno ismijali čelnika oporbe

Davor Bernrdić ne prestaje inspirirati ekipu "Di su pare" koja se ovoga puta javnosti obraća objavama s Instagrama

Nakon što je Facebook ugasio satirične stranice ‘Di su pare?‘ i “Pretjerivač”, ukinuta je i ‘Ovo nisu istine‘ stranica koju je vodila ista ekipa, a dani slobodnog govora su završili i za “Čitav internet” koja je nasmijavala objavama u stilu nepismenih internet galamdžija.


Na prošlom aktualnom satu Sabora svoju borbu za slobodan internet, slobodu govora i satiru počeo je čelnik SDP-a Davor Bernardić. Tijekom te saborske sjednice upitao je premijera Andreja Plenkovića gdje su navedene stranice, a cijela rasaprava se potegla zbog Zakona protiv govora mržnje. Za taj zakon Bernardić drži da je samo legalan put za ukidanje satire i slobode govora na internetu od strane vladajućih.

https://www.instagram.com/p/BeDwhktFaBS/

Naravno, nije dugo trebalo da i sam završi na Instagramu stranice ‘Di su pare? kao predmet sprdnje, pa ga tako možete vidjeti kao Mojsija dok drži svoj manifest za slobodu satire i slobodu govora ili u usporedbi s glumcem i komičarom Larry Davidom (jedan od tvoraca Seinfelda i autor serije Curb Your Enthusiasm op.a.).

Pogledajte neke od nedavnih objava…

 Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0