Barabe u klinču s hrvatskim Missicama

Pripremajući se za finale ovogodišnjeg Izbora Miss Supranational na otoku Pagu brojne hrvatske ljepotice veselo se zabavljaju sa svojim omiljenim bendom Barabe

Pripremajući se za finale ovogodišnjeg Izbora Miss Supranational na otoku Pagu brojne hrvatske ljepotice veselo se zabavljaju sa svojim omiljenim bendom Barabe. Vrckave morske radosti zamamnih ljepotica, kako u hotelskom bazenu, tako i na gradskoj plaži, privlačile su poglede brojnih tamošnjih turista jer tolikoj koncentraciji ljepote na jednom mjestu rijetko tko može odoljeti.


 

– Dok smo se pripremale za odlazak na finale, zamolile smo organizatorice ovog izbora Sanju Bjedov i Tamaru Roglić da nam dovedu baš Barabe. Dečki su baš zgodni i osim što sjajno sviraju, uvijek oko sebe naprave totalnu ludnicu da je zabava zagarantirana. Kad smo čule da dečki dolaze, čak smo napravile i pravi “warm up” party – kazala je naša poznata manekenka Ana Batarelo, bivši Model godine Hrvatske koja je na ovom izboru bila jedna od voditeljica.

 

– Kad dobijete ovako laskav poziv, nije nas uopće trebalo nagovarati. Ipak smo mi Barabe, ime našeg benda sve govori, a i dovoljno smo mladi da smo svaki slobodni trenutak iskoristili za morske ludosti. Sunce, more, ljepotice i kokteli, ne treba ti ništa više – istaknuo je pjevač benda Tomislav Španić.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0