Foto: Dominik Tomašević

Skoro tri sata igralo se u utorak popodne i navečer treći dvoboj osmine finala balotaškog turnira ‘Sućidar Open 2020‘ u trojkama. Kao što smo i najavili, susret Caffe bar RomanaZagora pružio je gledateljima pravu balotašku feštu.

Nakon uzbudljive završnice slavila je Zagora, ekipa s Brda, s 2-1. Zagora je prva i povela, i to brzinski, da bi se CB Romana ‘trgnula’ i izjednačila nakon druge partije. No, treća partija je trajala najduže, a u završnici je Zagora stigla do zaslužene pobjede 2-1 nad Romanom.

– Obje ekipe pružile su vrhunsko boćanje, i svi oni koji su došli pogledati ovaj susret, otišli su više nego zadovoljni. Usto, i vrijeme je bilo savršeno, sunčano, a ne hladno, tako da je ambijent bio vrhunski – o dojmovima nakon ovog susreta će Martin Plazibat, organizator turnira.

Zbog epidemioloških mjera, nije dopušten veliki broj gledatelja, a i svi nazočni pridržavali su se propisane udaljenosti.

Istaknimo i tko je  igrao na ovom dvoboju. Za Caffe bar Romana igrali su: Slavko Mikulić, Mladen Šimić i Mario Banić, dok su Zagoru do pobjede odveli Miljenko Franić, Petar Tolić i Branimir Tolić.

Pravi sportski vrhunac stigao je nakon dvojoja, kad su igrači obje ekipe zajedno profeštali uz otvoreno boćalište u  Krležinoj ulici.Večeras, opet s početkom  u 17,30 sati igra se četvrti dvoboj osmine finala RakoPlazo. Kažimo da je ekipa Rako ‘mješovita’, jedan igrač živi na Bačvicama, drugi u centru grada, a treći u Varošu, dok je Plazo ekipa sa Sućidra, u kojoj igra Ivan Plazonić, sin Martina Plazibata.

Hoće li i Ivan krenuti stopama oca Martina, pa izgubiti, ili će iznenaditi protiv favoriziranog Rake, vidjet ćemo popodne.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime