Na stadionu na Poljudu igrao se prošle subote najveći hrvatski nogometni derbi između Hajduka i Dinama kada se na velikom semaforu, na kojem je stajalo točno 19.50, odjednom na ekranu ispisalo “Kate udaj se za me. Tvoj Ante.” Natjeralo je to osmijeh na lice gotovo svih 25 tisuća gledatelja, a dva srca u tim su trenucima posebno snažno lupala. Bila su to srca dvoje Zadrana Katarine Uremović i Ante Marića, piše Zadarski list.

– Moj Ante mi je već punih godinu dana obećavao kako će me zaprositi. Govorio je kako to neće učiniti bilo gdje, već isključivo na prepunom stadionu na Poljudu. Dugo smo u vezi, znala sam kako će se doista doći i taj dan da me Ante zaprosi, ali moram priznati kako mu nisam vjerovala da će to učiniti pred 25 tisuća gledatelja na Poljudu. Govorila sam mu kako nema šanse da to učini pred toliko ljudi – govori Katarina Uremović, knjigovotkinja u jednom zadarskom servisu, rodom iz Gospića, koja sa svojim zaručnikom, koji je podrijetlom iz Rame, već godinama živi u Zadru. Sportskoj javnosti Marić je poznat po aktivnom igranju pikada u klubu Avangard čiji je kapetan. Čak je bio, kaže Katarina, županijski prvak, piše Zadarski list.

– Ante je veliki navijač Hajduka, ne propušta utakmice na Poljudu za razliku od mene koja sam ih otišla pogledati samo nekoliko. Ne bih mu vjerojatno pravila društvo ni prošle subote, ali su me nagovorili. Išlo je cijelo naše društvo, dvije, tri obitelji s djecom u nekoliko automobila pa sam pristala – priča ova Zadranka koja je bila oduševljena atmosferom na derbiju protiv Dinama. Rezultatom možda nešto malo manje.

– Gledali smo utakmicu kada sam u jednom trenutku na velikom semaforu ugledala kako piše “Kate udaj se za me. Tvoj Ante.” Nisam odmah razumjela da se to odnosi na nas dvoje. No onda sam vidjela kako Ante kleči pored mene u našem 37. redu tribina i prosi me. A cijela istočna tribina nam plješće. Dakako, pristala sam se udati za njega. Bila sam strašno iznenađena. Oborio me s nogu. Ponosna sam na njega – zaključuje Katarina koja njihovo vjenčanje očekuje u sljedećih godinu dana, piše Zadarski list.

 Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0