Andro Krstulović Opara: Kad već nije imao jakog kandidata, SDP je trebao podržati gospođu Puljak

"Da im je stalo do vrijednosti o kojima govore onda bi, kad već nisu imali svog ozbiljnog kandidata, podržali gospođu Puljak na ovim izborima" - napisao je Krstulović Opara

Andro Krstulović Opada tijekom ponedjeljka komentirao je splitski SDP. HDZ-ov kandidat za gradonačelnika komentirao je podršku nekih SDP-ovaca Kerumu i Bulju.


Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Sdpovcima treba priznati da drže jednu konstantu. Prvo su podržali Ivu Baldasara koji je vodio grad kako ga je vodio i kojeg su se sami odrekli, nakon toga Aidu Batarelo za koju nije glasalo niti mali dio građana socijaldemokratskog uvjerenja a sad podržavaju Keruma i Bulja. Imaš ljude za koje voliš da ti ne pomažu tako da sam ih zahvalan na ovom izboru. Kako će svom članstvu, biračkom tijelu i sutra svojoj djeci objasnit taj potez, prepuštam njima.

Klasična politička trgovina. Da im je stalo do vrijednosti o kojima govore onda bi, kad već nisu imali svog ozbiljnog kandidata, podržali gospođu Puljak na ovim izborima. Žao mi je što su nekad snažnu stranku sveli na tu razinu.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/andro.krstulovic.opara/posts/1440330842691436″ bottom=”30″]


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0