Nakon razlaza s američkim razigravačem Dedrickom Basileom, Alkar je vrlo brzo reagirao i doveo dva nova američka igrača, L.J. Bootha i DeJuan Grafa, piše Ferata.

Deficitarna pozicija centra riješena je dovođenjem 206 centimetara visokog L.J. Bootha (slika dolje) koji je do sada nastupao za sveučilišnu momčad Robert Morris te Valley City State. Američki centar do sada je karijeru gradio kroz NAIA ligu s prosječnim učinkom od 6,8 koševa, 5,3 skoka i 1,3 blokade, za 18 minuta provedenih na parketu, piše Ferata.

Na poziciji razigravača sinjska je momčad angažirala DaJuan Grafa (slika gore), 24-godišnjaka visokog 183 centimetra, koji je u prošloj sezoni nastupio u 33 NCAA utakmice. Prosječno je igrao 35 minuta i bilježio 14,4 koša, 3,6 skoka, 5,2 asistencije i 1,2 ukradene lopte.

Alkar je sa spomenutom dvojicom Amerikanaca gotovo kompletirao roster za narednu sezonu, a za završne pripreme i uigravanje ostalo mu je mjesec dana, kada u okviru prvog kola Premijer lige u Sinj stiže Ribola Kaštela, piše Ferata.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0