8. izdanje bračkog Voi’Sa Festivala donosi line-up u kojem će se svatko pronaći

Festival s karakterom, Voi’Sa, zauzima sve bitnije mjesto na mapi događanja hrvatske obale

Festival s karakterom, Voi’Sa, zauzima sve bitnije mjesto na mapi događanja hrvatske obale, a uoči svog 8. izdanja donosi line-up u kojem će se svatko pronaći. Mjesto radnje ovog jedinstvenog trodnevnog plesnog događaja već četvrtu godinu za redom je plaža Acapulco u Supetru na otoku Braču, a odvija se u razdoblju od 21. do 23.srpnja.


Za samo otvaranje festivala, u petak 21.srpnja., Voi’Sa nakon dugih 17 godina ponovno dovodi na Brač kultnu četvorku iz Rijeke – Urban & 4, na čelu s jednim od najkarizmatičnijih i najosebujnijih umjetnika hrvatske glazbene scene, čijih se nastupa publika jednostavno ne može zasititi. Predgrupa Urbanu & 4 je splitski progresivni punk-disco bend Rolo, čija je zarazna i direktna plesna energija ključan faktor sve veće popularnosti.

Drugi dan festivala koji pada na subotu 22.srpnja. donosi nam još izvornog bendovskog zvuka, odnosno hip-hop poslasticu s crossover predznakom – Elemental! Riječ je kao i uvijek o nastupu visoke frekvencije koji se nikako smije propustiti, a nakon sedam studijskih albuma možemo očekivati odličan i uigran uvod u subotnju plesnu noć. Za uvod druge večeri festivala pobrinut će se live act ekipa Unitsouled s londonskom adresom i karakterističnom jazzy-hip-hop-eklektičnim zvukom.

Nakon dva dana organskog zvuka, treći i posljednji dan festivala u nedjelju, 23.srpnja., predodređen je za ljubitelje dobrog house-a i fine elektronike! Ne propustite Voi’Sa “kućni tulum” s inovativnim live setom ekipe iz Splita AM:PM, kao i nastavak plesne večeri uz Eddia Ramicha i ostatak line-upa.

Među gore navedenim imenima na bogatom trodnevnom programu naći će se i imena kao što su Ante Demos, Bocca Sofistifunk, D-Gree, Feta, Fiddly Digits, Tabbu Keeper of The Groove, Hrwo E, Ivan Dudda, Ivan Škvorc, Jakir’s, Kid Va, MJ Suddani i Oli do Bolli.

Za vizualne poslastice odgovorna je kao i do sada STUDIO BARANDA.


Dnevni program održava se od 15 – 20 sati, a noćni program održava se od 22 -5 sati.

Voi’Sa je festival na dohvatu ruke! Provjerite OVDJE svih 14 dnevnih linija koje učestalo povezuju Split i Supetar te isplanirajte svoju avanturu u minutu!Cijena festivalske trodnevne ulaznice iznosi 100,00 kuna (ograničen broj). Cijena ulaznice u pretprodaji za prvi i drugi dan festivala iznosi 50,00 kuna, dok će na dan koncerta iznositi 70,00 kuna. Cijena ulaznice za finalnu večer je 30,00 kuna.
Ulaznice možete kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: Turistički info centar Supetar / Idi i Vidi putnička agencija / Adriaticket.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0