365 dana zatvora za Zdravka Mamića?

S obzirom na to da su zbog uvreda zatvorena sedmorica mladića na 5 dana zatvora, Zdravko Mamić bi zbog istog morao odležati najmanje godinu dana po toj logici

Skandiranje državnoj tajnici za sport Janici Kostelić na trajektnoj liniji Split- Supetar u supetarskoj luci završilo je zatvorskom kaznom za sedmoricu od 12 mladića koji su sudjelovali u događaju koji je podijelio hrvatsku javnost. Jedni se zgražaju, drugi ih podržavaju.


Nakon što je Prekršajni sud u Splitu izrekao petodnevnu zatvorsku kaznu, postavlja se niz pitanja od toga da li se uvodi ponovno “verbalni delikt” do toga jesu li zakoni za sve jednaki.

Popularna Facebook stranica Pretjerivač svojim video zorno prikazuje da nismo. Oni su u videozapisu od 2 minute i 50-ak sekundi saželi skoro sve uvrede koje je Zdravko Mamić upućivao novinarima i javnim osobama, a da za nijednu od tih uvreda nije ležao dana u zatvorskoj ćeliji. Tako je po izračunu popularnog Pretjerivača, Zdravko Mamić na račun upućenih uvreda zabilježenih u videu odležati ravno godinu dana ili 365 dana.

Koje je trenutke izdvojio Pretjerivač pogledajte u priloženom videozapisu.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/pretjerivac/videos/1915587955384776/” bottom=”30″]


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0