Zdravko Mamić čestitao Rijeci na pobjedi

Nakon što je Rijeka pobijedila Cibaliju i uoči derbija na Maksimiru osigurala naslov prvaka, Mamić se oglasio na Facebooku

Zdravko Mamić već je imao pripremljenu čestitku za Riječane. Očito ni on nije vjerovao da Rijeka može prokockati veliku priliku i kiksati protiv Cibalije. Razbijanjem Cibalije 4:0 Riječani su prekinuli 11-godišnju dominaciju Dinama.


Mamić, koji se “povukao” iz Dinama u ulogu “savjetnika”, nedavno je izjavio kako je ponosan na uspjeh Rijeke jer je učenik nadmašio učitelja te se naklonio čelnim ljudima kluba s Rujevice., piše Index.

Nakon što je Rijeka pobijedila Cibaliju i uoči derbija na Maksimiru osigurala naslov prvaka, Mamić se oglasio na Facebooku.

– Igračima, upravi na čelu s predsjednikom Damirom Miškovićem, kao i treneru Matjažu Keku te njegovim suradnicima čestitam na osvajanju njihovog prvog, povijesnog naslova nogometnog prvaka Republike Hrvatske!

Svjedoci smo da su njihova ulaganja, trud, vizija, rad i želja za napretkom posljednjih godina podigli kvalitetu hrvatskog klupskog nogometa, te su ove sezone nagrađeni fantastičnim uspjehom u nikada uzbudljivijoj završnici MAXtv Prve lige.

Nadam se da će uzbudljivost i sve veća koncentracija kvalitetnih klubova u domaćem prvenstvu privući na stadione mlađe navijače, te potaknuti vladajuće strukture na intenzivnije ulaganje u sve lošiju infrastrukturu naših nogometnih klubova.


Rijeci još jednom od srca čestitam, te im želim da u najboljem svjetlu predstave hrvatski nogomet u kvalifikacijama za UEFA Ligu prvaka!Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0