Zvala i prijetila službenim osobama: “Krivi ste za ovisnost i poremećaj u ponašanju mog sina”

Zaradila je optužnicu splitskog DORH-a


Općinsko državno odvjetništvo u Splitu je, nakon provedenog istraživanja, podiglo optužnicu protiv hrvatske državljanke (1972. godište).


Optužena je zbog počinjenja, u stjecaju, tri kaznena djela prijetnje.

Kako navodi DORH, okrivljenici se stavlja na teret da je 16. srpnja 2020. u jednom gradu na području Splitsko-dalmatinske županije, putem elektroničke pošte dostavila policiji podnesak u kojem izražava nezadovoljstvo radom institucija Republike Hrvatske.

Naime, prema napisanom, za problematično ponašanje svog sina krivi institucije Republike Hrvatske te je izrazila nezadovoljstvo njihovima radom. U daljnjem dijelu podneska uputila ozbiljnu prijetnju sinu ukoliko podnesak ne urodi plodom.

Okrivljenicu se tereti i da je 28. listopada 2020. u jednom gradu na području Splitsko-dalmatinske županije, nezadovoljna radom stručnih suradnika jednog centra za socijalnu skrb u predmetima te ustanove, a koji se odnose na razvod s bivšim suprugom i skrbništvom nad tada maloljetnom djecom; telefonom nazvala samostalni sektor za nadzor i predstavke jednog ministarstva i višoj stručnoj suradnici i voditeljici službe iznijela primjedbe na rad stručnih suradnica centra za socijalnu skrb smatrajući ih odgovornim za ovisnost i poremećaj u ponašanju svog sina nakon čega im je uputila ozbiljne prijetnje.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
2
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime