Ponosno objavljujemo da je u Žutom salonu na Gripama potpisan ugovor o korištenju prava između KK Splita i Neire i Deana Milišića, nasljednicima Zdenka Milišića, autora maskote “Žutko”. Na ovaj način “Žutko” se vraća na Gripe, postaje službena maskota KK Splita, a već je u pripremi cijela linija proizvoda, koja će biti predstavljena uoči početka sezone 2020/21, baš kao i kolekcija odjevnih predmeta “Jugoplastika” (retro dresovi, dukserice, pamučne majice), koja će biti dostupna već tijekom ljeta – izvijestili su danas iz KK Split.

– Presretni smo potpisivanjem ovog ugovora o ustupanja prava. To znači da će uspomena na našeg oca živjeti i dalje što nam je najvažnije – kazala je Neira Milišić.

– Ovo je velika stvar za naš klub, obostrano zadovoljstvo i sreća je što će “Žutko” ponovno postati maskota kluba. Hvala obitelji Milišić što su našem klubu izašli u susret – rekao je direktor KK Splita Edo Blažević.

Za pravnu stranu brinuo se odvjetnik Ivo Smrke, koji je zastupao obitelj Milišić.

– Posebno nam je drago što smo kao odvjetnički ured sudjelovali u potpisivanju ugovora, koji je dio povijesti – kazao je Smrke.

Uzorke “Žutka” za prigodno potpisivanje ugovora posudio je veliki navijač KK Splita Leo Pocrnja.

– Ova dva primjerka “Žutka” prvi put su napustili moj dom na Mejama, ali za ovu prigodu napravio sam izuzetak – rekao je Pocrnja.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime