Županija predstavlja programe i poticaje pod sloganom “Sredstva su namijenjena Vama!”

Programi i poticaji namijenjeni su poduzetnicima, ribarima, poljoprivrednicima, đacima, studentima, umirovljenicima i mnogim drugima te je ovo odlična prilika da se građani s programima i upoznaju

Splitsko – dalmatinski župan Blaženko Boban, zajedno sa zamjenicima i pročelnicima, predstavit će građanima programe i poticaje pod sloganom “Sredstva su namijenjena Vama!”


Program se odvija prigodom Dana i obilježavanja 25 godina Županije, a župan i suradnici će održati prezentacije 29. rujna u Makarskoj (od 9 do 10 sati na sredini rive) i Sinju (Pijaca), gdje će biti od 11 do 12 sati.

Nakon toga, 30. rujna, prezentacija programa se nastavlja u Trogiru, na Obali bana Berislavića od 9 do 10 sati, a nakon toga će produžiti za Split, gdje će na dnu Marmontove upoznati građane ovim programom.

Prezentiranje programa će završiti na otocima, 1. listopada na Hvaru, te 2. listopada u Visu.

Splitsko-dalmatinska županija i ove godine provodi niz programa i mjera za unaprjeđenje gospodarstva i kvalitete života svojih građana.

Programi i poticaji namijenjeni su poduzetnicima, ribarima, poljoprivrednicima, đacima, studentima, umirovljenicima i mnogim drugima te je ovo odlična prilika da se građani s programima i upoznaju.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime