Župan splitsko-dalmatinski, Blaženko Boban, uputio je čestitku za Dan pobjede, Dan domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja!

Prenosimo je u cijelosti:

“Dragi stanovnici Splitsko-dalmatinske županije,

dragi hrvatski branitelji,

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja priziva u sjećanje slavne dane borbe za stvaranje slobodne, demokratske i neovisne Republike Hrvatske.

Sudionicima oslobodilačke akcije “Oluja“ i svim braniteljima zahvalni smo na žrtvi i nesebičnoj ljubavi koje su ugradili u temelje naše države i priredili veličanstvene trenutke ponosa i slave diljem domovinske i iseljene Hrvatske.

U duhu takvog zajedništva udružimo svoje znanje i sposobnosti kako bismo uspješno prebrodili različite krizne situacije, pronašli rješenja za mnogobrojne izazove s kojima se u globalnim kretanjima pozicionira naša domovina i tako osigurali bolju budućnost našem narodu.

Poštovani sugrađani, uz poziv da ponosno istaknete hrvatske zastave na naša pročelja, čestitam vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja te 25. obljetnicu VRO Oluja” – stoji u današnjoj županovoj čestitci.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime