Župan Boban ugostio sudionike Dječjeg festivala “Mali Split”

"Raditi s mladima uvijek predstavlja posebno zadovoljstvo. Svima nama trebaju oni koji sjaje srećom i zadovoljstvom" - rekao je ovom prilikom župan Boban.

U četvrtak je u Županiji upriličeno primanje za sudionike Dječjeg festivala “Mali Split” na čelu s umjetničkim ravnateljem Festivala Jovicom Škarom, kojem je domaćin bio župan Blaženko Boban. Uz župana prijemu su nazočili i zamjenik župana Luka Brčić te pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Tomislav Đonlić.


– Raditi s mladima uvijek predstavlja posebno zadovoljstvo. Svima nama trebaju oni koji sjaje srećom i zadovoljstvom. Stoga, posebno danas zahvaljujem vašem umjetničkom ravnatelju gospodinu Jovici Škari, koji zajedno s vama, mladim naraštajima činite našu županiju prepoznatljivom. Glazba je zvonka radost. Tu radost moramo omogućiti svoj našoj djeci koja su naša budućnost. Podupiremo „Mali Split“ koji su veliki promotori i grada Splita i cijele županije – istaknuo je župan.

– Susret s ljudima koji vode Županija vrlo nam je važan. Svake godine pokušavamo prezentirati Mali Split izvođačima sa područja cijele županije, ali i Hrvatske. Početak našeg rada, prije mnogo godina, bio je obilježen željom obraniti Domovinu pjesmom i učenjem. Osobito zadovoljstvo predstavlja činjenica što iz godine u godinu prepoznajete naš rad i brigu za djecu, prateći nas gotovo od naših početaka. Stoga vam od srca zahvaljujem na sudjelovanju u pripremi i ovogodišnjeg festivala – kazao je ravnatelj Škaro.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0