Župan Boban posjetio Trogir: Otok Drvenik uskoro dobija vodu

Blaženko Boban s kandidatom za zamjenika Antom Šošićem u obilasku Trogira i okolnih općina

Do kraja godine bi trebali krenuti radovi na dovodu vode na otok Drvenik, a Splitsko-dalmatinska županija sudjelovala je u ishođenju lokacijskih dozvola za ovaj projekt, naglasio je Blaženko Boban danas u Trogiru.


“Nadam se da će radovi na vodovodu krenuti do kraja godine, jer je tako s Hrvatskim vodama i dogovoreno”, rekao je te dodao kako je Splitsko-dalmatinska županija financirala izgradnju spomenika hrvatskim braniteljima “Trogirska kruna” s 200 tisuća kuna, ali i niz drugih projekata na ovom području.

“Prije svega tu mislim na pristanište Soline, ulaganje u športsku lučicu Lokvice ali i na lokacijske dozvole za dovod vode na Drveniku. Sve je to Županija odradila”, naveo je Blaženko Boban, dodavši da je to uloga Županije, ali kako bi svi politički čimbenici to trebali javno kazati.

Osim Trogira, Boban je zajedno s kandidatom za zamjenika župana Antom Šošićem danas posjetio i Marinu, Okrug te Seget, gdje je porazgovarao s građanima, a u Marini je obišao i radove na izgradnji rive, čiji je investitor Lučka uprava Splitsko-dalmatinske županije, dok je u Seget Vranjicu bio na gradilištu novoga dječjeg vrtića.

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
5
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime