Ljetno vrijeme već je stiglo u Dalmaciju. More u Splitu doseglo je (pre)toplih 25°C, a u zraku smo mjerili oko 30°C. Takvo vrijeme u kombinaciji s vikendom garancija je kako će većine splitskih plaža biti popunjene kupaćima, ni ovaj dan nije bio iznimka.

Za razliku od ostalih plaža, splitski Žnjan ipak priča drugu priču. Kupači su došli na plato prepun bagera, kanala i teške mašinerije. Iako se sam prostor uz more nije dirao to nije slučaj s dijelom “uz cestu” gdje se vode radovi na zemlji, ali i ispod nje. Provlače se cijevi, električni kabeli i sve ostalo potrebno za montažu novih privremenih objekata. Kako nam se čini radovi nisu zasmetali kupačima koji su kao i proteklih godina uživali u moru, ipak, u nešto manjem broju.

Jučer nam je radove na Žnjanskom platou komentirao Ante Šunjić iz splitske gradske tvrtke Spalatum DMC koji je rekao kako radovi teku prema planu. Posljednji modul na Žnjan stiže najkasnije 30. lipnja. Nakon toga na Žnjanski plato ulaze ugostitelji koji opremaju svoje objekte, što će biti završna faza radova na Žnjanu ovog ljeta. Više detalja možete pročitati OVDJE.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime