ŽK Split najavila 4. regionalni Forum obiteljskog smještaja na Adriatic Gastro Showu

Na ovogodišnjem Forumu će biti riječi o trendovima, mogućnostima financiranja, brendiranju te ostalim novostima relevantnim za poslovanje domaćina

Od prvog Adriatic Gastro Showa HGK Županijska komora Split je aktivan partner sajmu u okviru kojeg organizira najveće godišnje stručno okupljanje pružatelja usluga smještaja Splitsko-dalmatinske županije – regionalni Forum obiteljskog smještaja (FOS).


– Gospodarska komora je prepoznala trendove i okupila pružatelje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu u Zajednicu obiteljskog smještaja, čija je sekcija vrlo aktivna i pri ŽK Split, te pokrenula forume obiteljskog smještaja s idejom okupljanja i stalnog educiranja ove bitne i brojne skupine poduzetnika u hrvatskom turizmu – rekla je Vesna Friedl, direktorica Županijske komore Split, na svečanom otvaranju 4. međunarodnog festivala gastronomije i turizma Adriatic Gastro Show, 7. veljače u Spaladium Areni.

Uz edukaciju, Forum povezuje domaćine s ponuđačima proizvoda i usluga relevantnih za obiteljski smještaj, stoga se Adriatic Gastro Show, na kojem izlažu proizvođači iz cijelog spektra turističko-ugostiteljske ponude, potvrdio kao pravo mjesto za njegovo održavanje.

Friedl je najavila 4. Forum obiteljskog smještaja Splitsko-dalmatinske županije koji će se održati u petak, 9. veljače. Uz organizaciju splitske gospodarske komore i Sekcije Zajednice obiteljskog turizma pri ŽK Split, Forum su, kao i prethodnih godina, podržale turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije i grada Splita.

Na ovogodišnjem Forumu će biti riječi o trendovima, mogućnostima financiranja, brendiranju te ostalim novostima relevantnim za poslovanje domaćina. Održat će se dva panela: ”Obiteljski smještaj: jučer, danas, sutra” i ”Održivi turizam u obiteljskom smještaj”, a u Tinelu za domaćine će tijekom trajanja Foruma biti upriličeni susreti s izlagačima proizvoda i usluga namijenjenih dionicima u obiteljskom turizmu.

Prijave za Forum su još otvorene, prijaviti se možete ovdje.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0