Žene HDZ-a se predstavile u splitskom hotelu Cornaro: “Treba nam podrška, mislit ćemo na sve građane”

[FOTO+VIDEO] Predstavile su se kandidatkinje HDZ-a za Lokalne izbore u Splitsko-dalmatinskoj županiji


“Brojimo preko 8.000 žena koje su aktivne u svojoj županiji i one su pokretačice pozitivnih promjena u našoj županiji. Danas ćemo predstaviti naše kandidatkinje za načelnice, dogradonačelnice velikih gradova, naše kandidatkinje za Gradsko vijeće Grada Splita i kandidatkinje za Županijsku skupštinu”, kazala je u početku predstavljanja u splitskom hotelu Cornaro Danica Baričević, predsjednica žena HDZ-a Katarina Zrinski.

HDZ-ove kandidatkinje za načelnice su Ana Vidić iz Primorskog Doca i Sanja KuzmanićKomadina iz Okruga.

“Dolac je mjesto koje je najzapadnije u našoj županiji, malo je, ali je nama vrijedno. Vjerujem da ćemo u suradnji sa županijom uspjeti realizirati određene projekte koji će doprinijeti širenju i razvitku našeg mjesta. Cilj nam je zadržati mlade u našem kraju”, kratko je kazala Vidić.

Sanja Kuzmanić-Komadina u nastavku je preuzela riječ. Kazala je da mještanima Okruga želi omogućiti bolji i kvalitetniji život.

“Kao kandidatkinja za načelnicu Okruga želim da moji mještani i ja živimo u jednom od najljepših mjesta u Dalmaciji. Želim ići naprijed velikim koracima, želim postići još više i bolje jer moj Okrug to zaslužuje”, kazala je.

Kandidatkinje za dogradonačelnice četiri velika grada su kandidatkinja iz Splita Jelena Burazin, za Grad Kaštela je Jadranka Matok Bosančić, Maja Lelas je kandidatkinja za Omiš, a za Grad Imotski je Anamarija Radeljić.

Medijima se obratila kandidatkinja za dogradonačelnicu Splita i ravnateljica Dječjeg doma “Maestral” Jelena Burazin.“Lijepo je vidjeti ovoliki broj hrabrih žena na jednom mjestu. I dalje će nam biti potrebna potpora svih žena i svih ljudi. Na nama leži odgovornost za sve mlade. Želim mladima omogućiti normalan i siguran život. Borit ću se i za svakog pojedinca posebno, za svakog građanina Splita”, ustvrdila je Burazin.

HDZ-ove kandidatkinje za Gradsko vijeće Grada Splita su uz Jelenu Burazin i Ivana Zelić Relata, Edita Maretić Dimlić, Marija Čizmić, Zrinka MužinićBikić, Jelena LaćaMrđeta i Milena Jurić.

Edita Maretić Dimlić, ravnateljica splitskog DES-a, ustanove za zapošljavanje, rad i profesionalnu rehabilitaciju osoba s invaliditetom:

“Moramo pogledati i ne zaboraviti sve ljude koji su nam dali potporu na našem političkom i profesionalnom putu. Svi drugim ženama dužne smo u ovom trenutku davati neizostavnu i punu podršku u političkom angažmanu”, podvukla je Maretić Dimlić.

Osim njih predstavljene su i kandidatkinje za županijsku skupštinu.

Predstavnice HDZ-a bit će: Jadranka Berečić iz Imotskoga, Nada Maršić iz Kaštela, Renata Gudelj iz Makarske, Danica Baričević kao predstavnica zajednice žena Katarina Zrinski i otoka, Marija Čikareli iz Zajednice poduzetnika Splitsko-dalmatinske županije, Marina Matković iz županijske Mladeži HDZ, Mila Bilić, Ivana Čagalj i Dinka Roščić.

Moja reakcija na članak je...
Vau
15
Haha
17
Hagić
2
Hmmm
11
Plač
6
Grrr
10
Molim?
32

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime