Žena koja je danas zalila kip Grgura Ninskoga kantom govana, ista je ona koju su splitski vatrogasci prije dva dana “spašavali” iz stana u Dominisovoj.

Nakon intervencije u Dominisovoj ulici policajci su nastavili istraživati slučaj te su utvrdili kako je 64-godišnjakinja (inače državljanka – Australije) još u srpnju uhvaćena u skitnji te joj je sud tada odredio zaštitnu mjeru “udaljenja s područja Splita, Trogira, Kaštela, Solina te Omiša” u trajanju od tri mjeseca.

POVEZANI SADRŽAJ: 

Završila je u srijedu na obradi u policiji nakon slučaja u Dominisovoj ulici, a sada opet mora razgovarati s policajcima. Iako su je nakon incidenta s Grgurom uputili na pružanje liječničke pomoći, točnije na Odjel psihijatrije, vrlo brzo je puštena i odvedena u postaju.

Tako je jučer zaradila Optužni prijedlog zbog skitnje, a koju sankciju će joj sada izreći, tek treba pričekati. U svakom slučaju, čini se da joj je na kraju Grgur Ninski kriv za sve probleme, pa se odlučila “obračunati” s njim na na ovaj, nimalo mirisan, način.1 KOMENTAR

  1. Volio bih znati bi li gospođa to učinila u Australiji? Vidi se da nije pri sebi. Za nauk trebalo je uzeti kantu sa fekalijama i uroniti joj glavu 2 sek u kantu. Čisto reda radi. Da zapamti Grgura za vjeke vjekova.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime