Bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum na svojoj Facebook stranici potaknut današnjim medijskim napisima uslijed neodržavanja sjednice GV napisao je da svakih sedam dana u medijima iziđe barem jedan negativan tekst vezan za njega.

– Istovremeno, nitko, nikada nije napisao zašto je Andro Krstulović Opara gradskim novcem platio četiri milijuna kuna za neuspješni koncert “Simple Mindsa” na Žnjanu koji sigurno nije toliko vrijedio, a koji je gledalo onoliko ljudi koliko stane u mali lift. Zašto je kontejnere na Žnjanu platio devet milijuna kuna, zašto je srušio Žnjan…, o tome nitko ne piše – napisao je te je na kraju nadodao:

– Kada je vidio što je napravio, prepao se policijskog progona, pa je gradsku vlast predao u ruke Jelene Hrgović Tomaš, a u stvari je vladao iz sjene – zaključio je lider HGS-a.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

1 KOMENTAR

  1. A ti si uzeja 30 miliona kuna za uređenje Zapadne obale, namijenjenih za sanaciju Karepovca . Sve radi OSOBNOG interesa. Obećao si i vratiti..?? Moš mislit.. Boli tebe racku za ugroženo zdravlje stanovnika.. Valjda će ti doći na naplatu barem neki grijesi, a ovaj zasigurno nije najveći.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime