Željko Kerum se pohvalio rezultatima “klošarske” agencije

Prema tom istraživanju prvi je Željko Kerum (HGS) s 25.7 posto potpore, drugi je Andro-Krstulović Opara (HDZ) s 21.3 posto potpore, treća je Marijana Puljak (Pametno) sa 19.6 posto

Ponedjeljak je bio dan rezerviran za objavu predizbornih anketa za grad Split nacionalnih TV kuća.


Nakon što je anketu objavio RTL i NOVA TV je prezentirala rezultate svoje ankete. Prema tom istraživanju prvi je Željko Kerum (HGS) s 25.7 posto potpore, drugi je Andro-Krstulović Opara (HDZ) s 21.3 posto potpore, treća je Marijana Puljak (Pametno) sa 19.6 posto. Slijede Aida Batarelo (SDP) s 9.5 posto, Ante Čikotić (Most) 6.6 posto, Dragan Markovina (Nova Ljevica) 3.6 posto i Goran Jugović (NL Dišpet) 3.1 posto itd.

Nova TV je također napravila projekciju drugog kruga. Ukoliko u drugi krug uđu KerumKrstulović-Opara prvi bi dobio 39% a drugi 38.6%, a ukoliko bi u drugi krug ušli Kerum i Puljak, Kerum bi osvojio 45.3% a Puljak 43.1%.

Posve je jasno da će u drugome krugu, tko god da ušao u njega, odlučivati svaki glas.
Zanimljivo je da je rezultate posljednje IPSOS-ove ankete na svojoj Facebook stranici objavio Željko Kerum. Za istu agenciju nakon prošlih lokalnih izbora Kerum je izjavio da je klošarska.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0