Šef HGS-a, Željko Kerum, pojavio se na 13. sjednici splitskog Gradskog vijeća. Pred vijećnicom je komentirao trenutnu situaciju u Hajduku.

– U obitelji se ponekad od 5-6 članova ne slažu svi. Mi smo svi navijači Hajduka i svi imamo svoj stav i mišljenje. Svi smo sudjelovali u stvaranju Našeg Hajduka. U tom razdoblju ja sam bio gradonačelnik i dao sam podršku i mogućnost da se u to krene.

Rezultati su takvi kakvi jesu, i u mom obraćanju onoga što sam rekao skroz u okviru pristojnosti, komentirao sam rezultate. Ili igrom slučaja ili se mnogo stvari nagomilalo, došlo je do loših rezultata, a samim time i do ostalih loših efekata.

Možemo usporediti sinoć, u jednom trenutku Dinamo stoji 1-0 i dobiva 15 milijuna eura. Nakon 2 minute dobije 2 gola i padne. Tako i tu, tu se ne treba nagliti, rekao sam svoj stav. Iz toga ne odstupan. Htio ja ili ne, ja sam bio sudionik toga, a i sad sam kao navijač i dioničar. Što će kazati ostali navijači, Nadzorni odbor itd., ali činjenica je da se s Nadzornim odborom nitko ne slaže i vjerojatno će biti izabrani novi članovi Nadzornog odbora. Hoće li on postići rezultate ili ne, vidjet ćemo. Najbitnije da se krene s nečim da se ne ide s lošom situacijom kakva je, da ne budu još gori rezultati.

Neophodno je pokrenuti neke stvari da situacija bude bolja. Što se tiče svega skupa, jasno je da smo svi na istoj strani, bio sam Torcida prije svih ostalih – kazao je Kerum.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime